Despre Policlinica MARMED

Policlinica Marmed situată pe str. Matei Corvin nr. 19, este o societate cu capital privat, autohton 100%. Situată foarte aproape de centrul citadin, într-o casă veche de aproape 400 de ani, pe una dintre arterele principale ale oraşului Tg-Mureş, deserveşte un număr important de pacienţi.

Fondat în anul 2004, dispune de o curte interioară plăcut amenajată, pe o suprafaţă de cca. 300m2, policlinica oferă o gamă largă de servicii medicale de la stomatologie la diverse specialităţi şi numeroase investigaţii clinice şi paraclinice de înaltă performanţă. Atât cabinetele medicale cât şi laboratorul de analize medicale dispun de cele mai noi şi mai moderne echipamente, utilizate de o echipă excelent pregătită profesional.

Policlinica derulează contracte de medicina muncii cu un număr mare de firme private şi de stat.

Activitatea de zi cu zi se desfăşoară sub deviza "noi suntem pentru pacient", slogan ce caracterizează şi concepţia despre medicină a proprietarilor, doi medici care provenind dintr-o familie cu mulţi medici ascendenţi încearcă să îmbine medicina clasică cu cele mai noi tendinţe ale medicinii noului mileniu.

În conformitate cu prevederile legii 679/2016, S.C. MARMED S.R.L. prelucrează date cu caracter personal cu respectarea cerințelor legale și în condiții în care să asigure securitatea, confidențialitatea și respectarea drepturilor personal vizate.